Spa Wellness

U kunt in de salon gebruik maken van een Spa Wellness systeem.
Dit is een nieuw product, waarbij u een complete lichaamsbehandeling ondergaat met verschillende mogelijkheden: infrarood warmte, waterdamp en hydromassage.

De Dermalife Spa Jet combineert diep in de huid werkend infrarood, waterdamp en hydromassage tot één complete lichaamsbehandeling. Hierdoor wordt een unieke SPA ervaring gecreëerd. Het Wellness-SPA systeem reinigt, ontspant en revitaliseert de huid en het onderhuidbindweefsel.

Door de behandeling daarnaast te combineren met kleurtherapie, aromatherapie en geluidstherapie zijn er vele mogelijkheden denkbaar. De SPA behandelingen in combinatie met modderpakkingen, maskers, spray´s en extracten uit natuurlijke bronnen geven een verhoogd effect.

Functies van de Dermalife SPA-Jet

Infrarood
de warmte van de infrarood dringt zéér snel en diep door in de huid. Het dringt door tot in de spieren, botten, gewrichten en het bindweefsel. Hierdoor verwijden de bloedvaten en wordt de transpiratie van de huid geactiveerd door de opening van de poriën. Infrarood activeert en vergroot het resultaat van ieder chemisch proces inclusief de opname van werkstoffen en actieve stoffen.

Stoom douche
deze zéér fijne stoom voorkomt uitdroging van de huid op het moment dat de poriën geopend zijn en er een hevige transpiratie door de infraroodwarmte plaats vindt. Deze uitwisseling van vocht; transpiratie van de huid door infrarood en de toevoeging van fijne waterdamp (stoom) in de huid heet; Hydrofusion. Stoom verbetert het opnamevermogen van de huid; Vitaminen, Mineralen, Algen en Parafango worden beter en sneller opgenomen. De combinatie warmte en vocht verhogen het effect van de behandelingen.

Hydrofusion
werkt reinigend, ontslakkend en stimuleert gelijktijdig een intensieve vocht- en zuurstofopname van de huid. Aan deze fijne waterdamp kunnen naar keuze vooraf verschillende Kruiden, Zouten of Vitaminen en Mineralen toegevoegd worden. Deze kunnen hierdoor diep in de huid binnendringen en hebben een voedende en remineraliserende werking.

Vichy douches
met tien manueel instelbare (360°) Vichy-Douches (hydromassage) wordt het gehele lichaam pulserend en krachtig gemasseerd. Het water is op temperatuur instelbaar. Bij deze zogenaamde Vichy-Shower kunt u kiezen uit verschillende massage programma´s met handmatig instelbare straalsterkten. De effecten van hydromassage werken actief en preventief bij o.a. spierpijn, vermoeide spieren en cellulite. De resultaten zijn verbluffend. Afvalstoffen uit de spieren worden afgevoerd, de stofwisseling neemt toe en de huid wordt verstevigd. Daarnaast ontspant het hele lichaam en neemt de vermoeidheid af.

Aromatherapie
via twee reservoirs kunnen er verschillende aroma’s en kruidenextracten verdampt worden. Aromatherapie en kruidenextracten bevorderen de gezondheid en het plezier van de complete SPA behandeling. De intense geur en opname door de huid, openen de luchtwegen, activeert, prikkelt en ontspant lichaam en geest.

Kleurlicht therapie
tijdens een SPA behandeling is op elk programma een aangepaste kleurentherapie ontwikkeld. Daarnaast kan de kleurentherapie manueel aangepast worden op de wensen en behoeften van de cliënt. Mensen reageren op kleur, dit geldt niet alleen voor onze ogen maar ook onze huid en lichaam reageren op de verschillende golflengtes van licht. Dit heeft verschillende resultaten en effecten, van verzachtend en ontspannend tot balancerend en energie gevend.

Neveldouche
een warme neveldouche besprenkelt het gehele lichaam. Indien gewenst kunt u mineralen en/of vitaminen toevoegen voor een voedende behandeling vergelijkbaar met de “hot spring” therapieën.

Vibratiemassage
door instelbare vibraties van het ligvlak wordt het lichaam ontspannen en subtiel gemasseerd. Hierdoor worden afvalstoffen uit de huid en spieren versneld afgevoerd naar het lymfatische systeem. De vibratiemassage is zowel instelbaar in intensiteit als frequentie (continu of pulserend).

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd bellen of mailen.
Ik geef graag vrijblijvend meer informatie
.